Acasă » Energy Breakfast Club – 6 ediţii în 2014

Energy Breakfast Club – 6 ediţii în 2014

Despre eveniment

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 09.00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Bannere-EBC-730x75-2016-RO

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza invitației personalizate lansate de energynomics.ro. Ne poți scrie la [email protected] pentru a solicita o invitație!

Clubul se închide la ora 12.

2014 – Privatizări în energie (februarie)

Mai e nevoie de o strategie energetică funcțională și de restructurarea reală a pieței pentru creșterea competitivității. Fără strategie și restructurare, privatizările sunt mai greu de realizat, iar rezultatele imprevizibile.

Acestea ar fi concluziile primei zi de Energy Breakfast Club (EBc), eveniment care a reunit la Palatul Cesianu-Racoviță peste 40 de experți din industria energetică și sectoarele conexe, toți interesați de perspectiva privatizărilor anunțate pentru 2014.

Siguranță și calitate în energie (aprilie)

Energy Breakfast Club a reunit miercuri, 16 aprilie, în jur de 50 de specialiști din domeniul energetic, interesați și implicați direct în activitățile din zona de siguranță și calitate în muncă.

Au asistat la prezentări și au participat la discuții reprezentanți ai unor companii precum: AB Energy, Adrem Invest, Aggreko, Confind, Elcen (Electrocentrale București), Emerson, Hunt Oil, ISPH (Institutul de Studii și Proiectări Hidroenergetice), Kapsch, Makita România, Gaspeco, Teb Energy Business SA, Terratest Geotehnic, TUV Rheinland România, UTI Grup, BPIE România, ICPE ACTEL, Gewiss România, Ridgewood Advisors.

Energia la Marea Neagră (iunie)

Evenimentul a reunit pe 11 iunie în jur de 50 de specialiști din domeniul energetic, din consultanță, avocatură și finanțe, care au schimbat opinii și cărți de vizită, la hotel Vega, din Mamaia.

Au asistat la prezentări și au participat la discuții reprezentanți ai companiilor Aggreko, Agility Logistics, Alconex, Ambasada Federatiei Ruse, Atlas Copco Romania, CEC Bank, CEC Bank, Certification International Romania, Chevron Romania Exploration and Production, CMS Cameron McKenna, Emerson SRL – Ridge Tool Division, Eneria, Eolenvest, Flash Lighting Services, Garanti Bank, Liebherr Romania, Marine OffShore Consultans, Marsh Romania, Mazars Romania SRL, OMV Petrom, Ridgewood Advisors, Serban & Musneci, SGS Romania, SIVECO, Sterling Resources (Midia Resources SRL), Suszi Industrial, WSB Service SRL.

Finanţare pentru dezvoltare în energie (iulie)

Peste 50 de specialiști din domeniul energetic, din consultanță, avocatură și mediul financiar au analizat la Energy Breakfast Club oportunitățile de finanțare pentru energie în România. Contextul turbulent în planul reglementărilor și politicilor sectoriale, precum și criza economică încă pregnantă selectează drastic proiectele care ajung să fie finanțate.

Au asistat la prezentări și au participat la discuții reprezentanți ai companiilor Adrem Invest, Agility Logistics, BCR, Rottco Consult, SGS România, Star Asset Management, Tylo (Swedish Business Club), Slow Energy Europe, Deloitte, Ernst & Young, Mazars Romania, DSV Solutions Romania, Explore Asset Management, George Butunoiu, ICAP Romania, Intelen, InterAviation charter, Iveco, New Energo Biosistem, Next Energy, Promod, CMS Cameron McKenna, Consus Romania, Serban & Musneci, Tradeville, UTI Grup. Au fost prezenți, de asemenea, reprezentanți ai UPB, CNR-CME, IRE (Institutul Român al Energiei) și ai Ambasadei Rusiei.

Soluţii energetice pentru industrie, construcţii și comerţ (septembrie)

Încă o dată, sala de conferințe din Palatul Cesianu Racoviță a devenit neîncăpătoare pentru numărul mare de experți în energie interesați de temele și invitații propuși de energynomics.ro la o nouă întâlnire din seria Energy Breakfast Club. Peste 50 de specialiști din domeniul energetic, din consultanță, avocatură și mediul financiar au analizat vreme de 3 ore soluții energetice pentru industrie, construcții și comerț, combătând amical perspective nu întotdeauna convergente.

Au asistat la prezentări și au participat la discuții reprezentanți ai companiilor AB Energy România, Aggreko, Apa Nova, BCR, Brands International, CMS Cameron McKenna, Dalkia România, Deloitte, DSV, Eco Solution, Ecoalternativ, Electrica Furnizare SA, Emerson Ridge Tools, Enel Energie SA, Energobit Group, Eolenvest, Ernst & Young, Expert Petroleum, Falcon Electronics, Flash Lighting Services, GDF Suez Energy România, Intelen, InterAviation Charter, Mazars România SRL, RET Utilaje Bucharest, Ridgewood Advisors, Romelectro, RVR Energy, Schneider Electric România, SGS România, Sixt New Kopel, Slow Energy Europe, Smart Energy Group, Transelectrica, TUV Rheinland România, UTI Grup, Watt Plus. Au fost prezenți, de asemenea, reprezentanți ai ACUE (Federația Patronală a Asociațiilor Companiilor de Utilități din Energie), Ambasada SUA, CNR-CME, Consiliul Concurenței, Universitatea Politehnică București, WU Executive Academy.

De la MegaWattOră la NegaWattOră (noiembrie)

Dalkia România, divizia de energie a Grupului Veolia, a propus un amplu un amplu pachet de servicii menite să crească eficiența energetică a clădirilor din România. Oficialii companiei au prezentat programul Partenerg și au detaliat tipul de acțiuni pe care le propun proprietarilor și administratori de clădiri (de birouri, industriale, rezidențiale).

Dialogul a fost deschis de profesorul Aureliu Leca, director executiv al ARPEE, care a prezentat cadrul legislativ și planul de acțiune în domeniul clădirilor, precum și o analiză a măsurilor de reabilitare termică aplicate în mod curent.

Oficialii Veolia au expus conceptul de NegaWattOră, care se traduce într-o ofertă concretă din partea grupului: reducerea consumului de căldură cu minim 10-15%, reducerea consumului de electricitate cu minim 5-8%, reducerea consumului de apă cu minim 5 to 10% și o mai bună administrare a deșeurilor.

Bannere-EBC-730x75-2

1 thoughts on “Energy Breakfast Club – 6 ediţii în 2014”

  1. Pingback: energynomics.ro – cel mai apropiat partener în comunicare pentru energie în 2015 |

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *