Digitalizare și Eficiență energetică – anul 6 – Brașov
15 Mar 2022 @ 10:00 - 14:00
Marți, 15 martie, de la ora 10, Energynomics organizează, la hotel Aro Palace din Brașov, primul eveniment a anului din seria dedicată digitalizării și eficienței energetice, în a 6-a ediție a campaniei Energynomics „Digitalizare și Eficienţă energetică”. Evenimentul îşi propune să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică. Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.
Evenimentul este recomandat de Direcția pentru Eficiență Energetică din Ministerul Energiei și se desfășoară cu sprijinul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru.
Conferinţa este organizată de Energynomics cu sprijinul partenerilor săi: ABB România, Enel X, ENGIE România, Flash Lighting Services, Kawasaki Gas Turbine Europe, Valmont.
PARTICIPARE
Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de Energynomics.
În intervalul martie-noiembrie 2022 am programat șapte conferinţe cu scopul de a sublinia necesitatea și beneficiile implementării auditurilor energetice, cu exemple de acțiuni și tehnologii pentru creșterea eficienței energetice.
Celelalte conferinţe din 2022 în cadrul campaniei de comunicare „Digitalizare și Eficiență energetică” sunt programate astfel:
- 28 aprilie – Cluj-Napoca
- 12 mai – Oradea
- 7 iunie – Constanța
- 21 iunie – Timișoara
- 30 august – Sibiu
- 15 noiembrie – Iași
Detalii despre campaniile pentru Eficiență Energetică din 2017, 2018, 2019, 2020 și 2021!
Teme
- Orașe inteligente: management energetic, iluminat public
- Eficiența energetică în industrie: monitorizare, automatizare, control
- Soluții tehnologice de ultimă oră
- Clădiri inteligente
- Prosuming – pentru cetățeni, companii și instituții
- Creşterea eficienţei prin cogenerare și încălzire centralizată
- Fonduri publice pentru eficiență și securitate energetică
- Servicii energetice: Prevederi legale şi soluţii pentru stimularea pieței serviciilor energetice, echilibrare şi flexibilitate energetică
- Informarea și educarea consumatorilor – aspecte vitale în promovarea eficienței energetice
- Obligații, audituri și monitorizare: opțiuni și provocări în implementare
- Planuri de acțiune naționale pentru eficiență energetică
- Mobilitatea electrică și alte iniţiative locale
- Valorificarea energetică a deșeurilor