Acasă » Interes general » Iulian Iancu, propunerea PSD pentru funcția de membru în Comitetul de Reglementare al ANRE

Iulian Iancu, propunerea PSD pentru funcția de membru în Comitetul de Reglementare al ANRE

9 iunie 2022
Interes general
energynomics

Iulian Iancu este propunerea PSD pentru funcția de membru în Comitetul de Reglementare al ANRE, în locul lui Alexandru Stănescu, potrivit Antena 3.

Marți a expirat termenul pana la care pot fi depuse candidaturile pentru locul loc lăsat liber de Alexandru Stanescu, fratele lui Paul Stanescu.

Acum câteva luni, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat public că a cerut verificarea de către serviciile de informaţii a lui Iulian Iancu, pentru a vedea dacă sunt probleme care pot afecta siguranța națională. Georgian Pop, fostul său coleg de partid și fost șef al Comisiei de Control al activității SRI, afirma în 2008, potrivit Wikileaks, că Iulian Iancu este „cumpărat de Gazprom”, dar afirmația nu a fost niciodată probată în public.

“Fac un apel la comunicare informată și responsabilă mai ales din partea unora care s-au obișnuit să mă plaseze în sfera de influență a unei cunoscute companii rusești. Este cea mai mare minciună legată de numele meu, într-o carieră care depășește deja 35 de ani. De altfel, verificarea dosarului meu profesional în această perioadă a demonstrat că nu este nicio urmă de adevăr în aceste alegații”, a declarat Iulian Iancu, conform Financialintelligence.ro

Avizul serviciilor în cazul lui Iulian Iancu a fost pozitiv, conform Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *