Acasă » Regenerabile » Solar » Servelect vrea să instaleze capacități de producere și stocare a energiei verzi de 500 MW

Servelect vrea să instaleze capacități de producere și stocare a energiei verzi de 500 MW

energynomics

Compania clujeană Servelect intenționează ca, până în 2040, să instaleze surse inteligente de producere și stocare locală de energie de cel puțin 500 MW, a declarat Iulia Bârgăuan, CEO-ul companiei, cu ocazia conferinței “Digitalizare și eficiență energetică – Cluj-Napoca” organizate de Energynomics și Camera de Comerț Italiană pentru România – CCIpR.

„Vom instala surse inteligente de producere și stocare locală de energie de cel puțin 500 MW. Vom reduce amprenta de carbon a Beneficiarilor noștri cu cel puțin 100.000 tone CO2/an”, a spus ea.

De asemenea, compania și-a propus să sprijine tranziția energetică spre neutralitate climatică a României, la nivel de industrie, clădiri și comunități locale.

DESCARCĂ PREZENTAREA IULIEI BÂRGĂUAN

Un alt obiectiv al companiei este să identifice, prin serviciile de asistență tehnică de management energetic pe care le furnizează, un potențial de eficiență energetică de 2.000 GWh/an, și să faciliteze finanțări pentru proiecte energetice în valoare de cel puțin un miliard de euro până în 2040.

Conferința “Digitalizare și eficiență energetică – Cluj-Napoca” a fost organizată de Energynomics, împreună cu Camera de Comerț Italiană pentru România – CCIpR, și cu sprijinul partenerilor noștri: ADC, ABB, BCR, CRC Energy, Datacor, Eaton Electric, Elektra Renewable Support, EnergoBit, Exim Banca Românească, Fortza Solar, MET Energy Romania, Polytrade Global, Nofar, WALDEVAR Energy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *