Acasă » Electricitate » Multinaționale de miliarde la Expoziția RoEnergy Timișoara 2024

Multinaționale de miliarde la Expoziția RoEnergy Timișoara 2024

19 iunie 2024
Electricitate
energynomics

Companii multinaționale, cu cifre de afaceri impresionante, foarte active în domeniul inovației, posesoarele unor premii internaționale de excepție, au ales să-și expună produsele, în premieră, la Târgul RoEnergy Timișoara, în 25-27 septembrie 2024,  Expoziția Nr.1 în România din 2010 pe energii regenerabile.

Toate acestea reconfirmă, dacă mai era nevoie, faptul că RoEnergy România este cel mai important târg din domeniul energiei regenerabile din țara noastră și totodată principala poartă de acces a investitorilor străini în România, cu o tradiție de 14 ani.

 

Branduri de succes din peste opt țări

Unul dintre principalele atu-uri ale Târgului RoEnergy România rămâne, în mod indiscutabil, capacitatea noastră de a atrage expozanți de renume, care participă cu stand la expoziție. De-a lungul anilor, încă de la prima ediție din 2010, la Expoziția RoEnergy România, fie că aceasta a avut loc la București ori la Timișoara, au expus companii din străinătate, astfel că portofoliul RoEnergy numără branduri sosite din aproape toate colțurile lumii.

În cei peste 14 ani de evenimente, pragul RoEnergy a fost trecut de companii din   Europa ( Germania, Italia, Grecia, UK, Austria, Franța, Spania, Cehia, Ungaria, Polonia, Olanda, Turcia etc ), SUA, Asia ( China, India, Coreea de Sud, Japonia).

Pentru vizitatorii Târgului RoEnergy, fie aceștia reprezentanți ai companiilor, autorităților, asociațiilor, mass media ori mediului universitar, prezența companiilor de peste hotare în țara noastră au însemnat import de know-how și capital, ingrediente fără de care, desigur, investițiile noi, de anvergură, nu ar fi fost posibile.

Și la ediția RoEnergy Timișoara, 25-27 septembrie 2024, vor fi prezenți expozanți din Europa (Austria, Italia, Germania, Croația, Polonia, România), China și Japonia. Acestea vor expune produse și tehnologii inovative, menite să facă diferența și să conducă la dezvoltarea unor afaceri sustenabile, de succes.

La ediția aceasta, există companii expozante care urmează să-și deschidă în România unități de producție în domeniul energiei regenerabile, aspect pe care urmează să-l detaliem pe măsură ce apar noutăți.

 

Expozanți multipremiați, tradiție și inovație numai la Expoziția RoEnergy

KBE BioENERGIE d.o.o., companie austriacă ce face parte din Grupul KOHLBACH, cu o experiență de peste 70 de ani, producător de tehnologii pentru biomasă și cogenerare, având peste 2000 de instalații livrate în toată lumea va avea stand la RoEnergy Timișoara 2024.

Grupul KOHLBACH deține filiale în Croația, Germania, Franța și Elveția.

ETW Energietechnik GmbH dezvoltă și produce sisteme energetice, ce generează energie electrică și termică, de diferite tipuri și dimensiuni pentru furnizorii de energie, întreprinderile agricole, municipalități și companii industriale.

Compania germană, prezentă la RoEnergy Timișoara,  oferă soluții pentru procesarea și alimentarea biogazului sub formă de biometan, centrale combinate termice și electrice, instalații pentru lichefierea CO2 etc.

AE Alternative Energy GmbH (AE Solar), a BNEF TIER1 Company, producător german de panouri fotovoltaice, fondată în 2003, multilaureat cu prestigioase distincții internaționale, cu sediul central în Germania, are sucursale în peste 100 de țări și peste 3200 de proiecte PV finalizate cu succes.

BNEF TIER1 Company se referă la o companie care este clasificată ca „TIER 1” de către Bloomberg New Energy Finance (BNEF). BNEF este o divizie a Bloomberg care se concentrează pe cercetarea și analiza piețelor de energie nouă, inclusiv energie regenerabilă, stocare de energie, rețele inteligente, transport curat și alte tehnologii de energie curată.

AE Solar GmbH este Silver Sponsor la Târgul RoEnergy Timișoara 2024.

 

Alegeți RoEnergy,  expoziția ce-ți arată drumul spre succes!

După cum v-am promis într-unul din comunicatele anterioare, RoEnergy România înseamnă mult mai mult decât o expoziție. Sub umbrela Târgului RoEnergy se nasc puternice conexiuni de afaceri, oportunități de neegalat pentru dezvoltare, indiferent dacă sunteți la început de drum ori dacă reprezentați o companie de succes.

  • Tehnologii fotovoltaice, biomasă, biogaz, cogenerare, eficiență energetică, stocare energie, BMS
  • Evenimentul se desfășoară sub patronajul Ministerului Energiei
  • Sponsori: AE Alternative Energy GmbH (AE Solar), K2 Systems GmbH – Silver Sponsori
  • Hexing Technologies Europe SRL –Bronze Sponsor

Participați, ca expozant, la RoEnergy Timișoara 2024 și veți putea beneficia, încă o dată, de toate acestea și chiar mai mult decât atât!

Locul de întâlnire Nr.1 al industriei de energii regenerabile din țara noastră, Târgul RoEnergy România continuă să reunească, an de an din 2010, fără întrerupere, cei mai relevanți actori din domeniu: companii, asociații profesionale, autorități, mediul universitar și mass media.

În aceeași perioadă, pe lângă expoziție, timp de trei zile, vor avea loc, în paralel, manifestări conexe. Dintre acestea menționăm Conferința ,,Cum finanțăm regenerabilele & eficiența energetică”, Workshop gratuit, destinat celor ce doresc să-și însușească noi cunoștințe despre domeniul energetic, Brokerage  event, manifestări pe care le vom detalia săptămânile următoare.

Târgul RoEnergy România acoperă domeniile solar/fotovoltaic,  energie geotermală, biomasă, biogaz, cogenerare, micro hidroenergie, energie eoliană, stocare energie, eficiență energetică, BMS etc.

Alegeți Târgul RoEnergy România!

  • 1 din 2010, exclusiv pe energii regenerabile
  • 14 ediții susținute în Romania, la București &Timișoara
  • Principala Poartă de acces know-how & investiții străine în România

Mai multe detalii pe http://timisoara.roenergy.eu.

Energynomics este partener media al RoEnergy 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *