Acasă » Interes general » RCI Holding anunță noi numiri în echipa de conducere

RCI Holding anunță noi numiri în echipa de conducere

energynomics

RCI Holding a anunțat o serie de promovări strategice executive menite să consolideze echipa de conducere și să sprijine obiectivele de creștere și inovare ale companiei. Cristina Popescu, Frank Hajdinjak, Giani Rădău și Cristian Ionescu sunt schimbările prin care RCI Holding își propune să-și întărească poziția de lider în industrie.

 

Cristina Popescu este promovată în funcția de Chief Operating Officer

RCI Holding anunță promovarea Cristinei Popescu în funcția de Chief Operating Officer. Cu o experiență profesională de peste 30 de ani, din care aproape 15 ani în cadrul RCI Holding, Cristina a demonstrat leadership și expertiză de excepție. Anterior, Cristina a ocupat funcția de Director General al Ciga Energy SA și coordonator al practicii de energie în cadrul RCI Holding, unde a jucat un rol crucial în succesul grupului.

Noile sale responsabilități vor include colaborarea cu CEO-ul pentru a stabili și a conduce viziunea organizațională, strategia operațională și nivelurile de angajare. Ea va traduce strategia în pași acționabili pentru creștere, va supraveghea operațiunile companiei și productivitatea angajaților și va asigura conformitatea cu reglementările de afaceri.

Cristina se va concentra, de asemenea, pe construirea unei culturi extrem de incluzive, implementarea unor procese eficiente de recrutare, integrare și management al performanței și menținerea relațiilor de încredere cu părțile interesate cheie.

 

Frank Hajdinjak este promovat în funcția de Chief Strategy Officer

Frank Hajdinjak va prelua rolul de Chief Strategy Officer. Frank aduce peste 35 de ani de experiență în sectoarele de energie și auto, cu un background puternic în management general, dezvoltare organizațională, leadership și managementul performanței. Anterior, Frank a fost CEO al CIMA Data Analytics, una dintre companiile RCI Holding, și timp de 15 ani CEO la E.ON.

În noul său rol, Frank se va concentra pe dezvoltarea unei strategii de grup cu o perspectivă de trei până la cinci ani și pe crearea unui plan financiar pentru implementarea viitoare. El va juca un rol direct în aplicarea strategiei, va facilita colaborarea între liniile de afaceri și va ajuta la comunicarea strategiei în întreaga organizație.

Frank va identifica, de asemenea, potențiale proiecte de capital, asocieri în participațiune, obiective de fuziuni și achiziții și alte oportunități strategice, precum și va evalua riscurile implicate în planul strategic.

 

Giani Rădău este promovat în funcția de CEO CIMA Data Analytics

Giani Rădău, în prezent Chief Development Officer în cadrul CIMA Data Analytics, preia de la Frank funcția de CEO al CIMA, asigurând continuitatea strategiei și dezvoltând noi linii de afaceri și parteneriate strategice. Giani s-a alăturat CIMA DATA și RCI Holding în decembrie 2023 de la Atos România, unde a condus liniile de business Digital și Resources & Services.

Giani aduce grupului peste 30 de ani de experiență în afaceri IT&C cu un palmares remarcabil în managementul operațiunilor, transformarea companiei și dezvoltarea afacerilor în utilități, industrii și sectorul public, pentru piețele locale și regionale.

 

Cristian Ionescu este promovat în funcția de Director General al CIGA Energy Advisory

RCI Holding anunță, de asemenea, promovarea lui Cristian Ionescu în funcția de Director General al CIGA Energy Advisory (CEA), recenta divizie de consultanță spin-off a CIGA Energy. Cristian a ocupat anterior funcția de Head of Advisory în cadrul companiei și deține o experiență semnificativă în consultanță în management, dobândită de-a lungul celor 12 ani de consultanță în regiunea Europei de Sud-Est (atât cu CIGA, cât și cu EY).

Principalul său obiectiv, în special în ultimii ani, a fost transformarea digitală în companiile de energie si utilități, sprijinind atât jucătorii consacrați, cât și cei emergenți din regiune în tranziția lor către o organizație digitală, bazată pe date.

Cristian își propune să valorifice experiența sa de succes în gestionarea echipelor performante pentru a continua dezvoltarea internă a personalului și proceselor CEA, precum și pentru a naviga eficient în peisajul dinamic al pieței de consultanță P&U.

„Cristina, Frank, Giani și Cristian aduc fiecare o bogată experiență și un palmares de succes care vor fi de neprețuit pe măsură ce vom continua să ne conducem compania înainte”, a declarat Dan Stratan, CEO al RCI Holding.

 

Despre RCI Holding

RCI Holding, un conglomerat de 17 companii fondat în anul 2000 și cu sediul în București, România, este un jucător important în domeniile ingineriei, soluțiilor financiare, tehnologiei, piețelor energetice și consultanței în management, activ în diverse proiecte din 14 țări. Compania se mândrește cu o cifră de afaceri anuală în 2023 de 62 de milioane de euro, cu 41 de milioane de euro generați din servicii profesionale, gestionând o valoare CAPEX de peste 17,5 miliarde de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *