Acasă » Interes general » Noi facilități oferite de platforma online de racordare la rețeaua Delgaz Grid

Noi facilități oferite de platforma online de racordare la rețeaua Delgaz Grid

31 iulie 2024
Digitalizare
energynomics

Începând cu luna iulie a acestui an, Delgaz Grid oferă clienților posibilitatea să depună cereri de racordare atât pentru extinderea rețelei de distribuție, cât și pentru modificarea sau separarea instalației de utilizare gaze naturale, pe platforma proprie.

Noile facilități completează întregul proces de racordare la sistemul de distribuție gaze naturale și energie electrică pentru care se poate depune documentația pe platforma dedicată clienților potențiali, care au în apropiere rețeaua de distribuție gestionată de Delgaz Grid.

Pentru a putea beneficia de funcțiunile oferite de platformă, cei care doresc să se racordeze la sistemul de distribuție gaze naturale și energie electrică pot să creeze un cont sau să se conecteze la cel existent, accesând linkul delgaz.ro/login. Apoi vor putea să transmită online cereri însoțite de documente specifice pentru racordarea la rețea.

„Prin optimizarea platformei nu doar că am extins situațiile în care clienții pot apela la serviciile noastre online, dar acum toate tipurile de cereri pentru racordarea la sistemul de distribuție a gazelor naturale și energiei electrice se pot completa foarte ușor, în câteva minute, iar utilizatorii platformei pot afla la orice moment în ce etapă se află solicitările lor”, declară Cristian Secoșan, directorul general al Delgaz Grid.

Platforma optimizată permite completarea cererii de racordare gaze naturale/energie electrică prin pași clari, fiecare cu indicații și informări sugestive, iar cererea poate fi semnată electronic de către client. Dacă intervine ceva în timpul completării, procesul poate fi reluat oricând, fără pierderea datelor introduse, iar în situația în care un client depune mai multe cereri, poate extrage rapoarte cu evidența acestora. Nu în ultimul rând, platforma online permite un timp mai mic de răspuns din partea companiei la solicitările clienților.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *