Acasă » Regenerabile » Ministerul Energiei devine partener strategic oficial al CISOLAR & GREENBATTERY 2024

Ministerul Energiei devine partener strategic oficial al CISOLAR & GREENBATTERY 2024

6 septembrie 2024
Regenerabile
energynomics

Ministerul Energiei din România s-a alăturat oficial ca partener strategic al CISOLAR & GREENBATTERY 2024, platforma de top pentru tehnologii de energie solară, stocare de energie și energie durabilă pe piețele emergente din Europa. Organizat de Ibcentre, cea de-a 12-a ediție a evenimentului anual va avea loc la București (Grand Hotel Bucharest și Laminor Arena) în perioada 15-17 octombrie 2024 și va reuni lideri globali și regionali pentru a impulsiona tranziția către energia curată în Europa Centrală și de Est.

„Parteneriatul nostru cu CISOLAR & GREENBATTERY 2024 reflectă dedicarea României de a deveni un lider în sectorul energiei regenerabile. Acest eveniment va consolida poziția României ca un centru de inovație și investiții în energia curată, oferind oportunități semnificative de colaborare globală și promovând o creștere durabilă care aduce beneficii poporului nostru, economiei noastre și planetei,” a declarat Sebastian Burduja, Ministrul Energiei din România.

Cu sprijinul Ministerului Energiei, platforma de top pentru energie solară și stocare de energie pentru piețele emergente de tehnologie energetică este pregătită să catalizeze o creștere și dezvoltare suplimentară a industriei energiei regenerabile din regiune.

„Acest parteneriat cu Ministerul Energiei ne întărește misiunea de a impulsiona inovația și creșterea durabilă în sectorul energetic,” afirmă Vitaliy Daviy, Co-Președinte al Ibcentre și Co-Președinte al CISOLAR & GREENBATTERY. „Împreună, modelăm viitorul energiei curate în Europa.”

Julia Berezovska, Președintele Consiliului pentru Inovație Durabilă și Co-Președinte al evenimentului, a adăugat: „Suntem încântați să colaborăm cu Ministerul Energiei pentru a accelera adoptarea energiei regenerabile și a crea oportunități puternice de investiții în energie curată și inovații climatice. Scopul nostru este de a poziționa Bucureștiul ca un portal-cheie pentru jucătorii serioși din piață care doresc să își stabilească huburi de producție și să investească atât în oameni, cât și în planetă.”

CISOLAR & GREENBATTERY 2024 va prezenta cele mai recente progrese în energia solară, stocarea de energie, hidrogen și infrastructura pentru vehicule electrice. Evenimentul este recunoscut ca un catalizator cheie pentru dezvoltarea tehnologiilor energetice pe piețele emergente din Europa, oferind oportunități de networking și dezvoltare a afacerilor fără egal.

Printre partenerii CISOLAR & GREENBATTERY 2024 se numără JinkoSolar, SolarSK, Voltaj ESCO, Ingeteam, RECOM, KENO Energy, SolarPro, PVcase.

Partener General Media: PV Magazine

Partener General Media European: PV Europe

Partener Special Media: Energynomics

Pentru mai multe informații despre CISOLAR & GREENBATTERY 2024, vizitați https://cisolar.org.

 

Despre CISOLAR & GREENBATTERY

CISOLAR & GREENBATTERY este principalul eveniment Expo & Conferință pentru energie solară și stocare de energie pe piețele emergente din Europa, oferind o platformă pentru inovație și colaborare în soluții de energie durabilă. Organizat de Ibcentre, evenimentul joacă un rol esențial în accelerarea dezvoltării energiei regenerabile în Europa.

Despre Ibcentre

Ibcentre (Centrul de Afaceri Inovative) utilizează inteligența de afaceri și construiește platforme de afaceri și educaționale pentru a conecta companiile, guvernele și sectorul public, accelerând creșterea durabilă în sectoarele tehnologiei curate din piețele emergente. Ibcentre sprijină creșterea și diseminarea inovațiilor durabile prin soluții tehnologice de vârf, expoziții comerciale și conferințe de top, programe educaționale profesionale (Solar Academy) și analize și perspective din industrie (Ibcentre Insider), printre alte produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *