Acasă » Regenerabile » Flamen Expert încheie un parteneriat strategic cu Menlo Electric

Flamen Expert încheie un parteneriat strategic cu Menlo Electric

24 septembrie 2024
Regenerabile
energynomics

Flamen Expert, cel mai mare instalator de sisteme fotovoltaice din Ialomița, anunță încheierea unui parteneriat strategic cu Menlo Electric, unul dintre liderii pieței în furnizarea de componente pentru centralele fotovoltaice. Prin acest parteneriat Flamen Expert, instalator autorizat AFM si ANRE, are în vedere furnizarea pentru clienți a unui pachet complet pentru proiectele fotovoltaice format din: instalare, furnizare panouri fotovoltaice, sisteme de stocare energie electrică, invertoare, accesorii și cabluri.

„Flamen Expert are o strategie clară de creștere organică și de dezvoltare prin extinderea teritorială și prin adaptarea permanentă a portofoliului la oportunitățile pieței. Parteneriatul încheiat cu Menlo Electric vine în sprijinul tuturor celor care vor să facă tranziția către energie sustenabilă, inclusiv prin accesarea programului „Casa Verde 2024”. Acum avem acoperire națională și împreună cu Menlo Electric, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții pentru fotovoltaice din Europa, bazându-ne pe experiența și pe susținerea lor din punct de vedere tehnic și logistic, vom oferi soluții complete”, a spus Florin Boancă, CEO, Flamen Expert.

„Colaborarea cu parteneri stabili pe piața din România, precum FLAMEN EXPERT, aduce plus valoare businessului nostru. Flamen Expert este un partener valoros în portofoliul Menlo, iar proiectul nostru de 7,5 MW aflat în derulare este doar mărturia unei colaborări fructuoase, care promite să fie de lungă durată”, a adăugat Sebastian Stoica, Head of Sales pentru România, Menlo Electric.
Flamen Expert oferă servicii de consultanță tehnică, instalare și are capacitatea de a reprezenta și promova produsele unui furnizor nou pe piața din România atât pe parte comercială, tehnică, cât și din punct de vedere logistic.

Compania operează cu un model de afaceri integrat, organizat în 3 linii de business: achizitie de materiale, consultanță tehnică și prestări servicii instalare. Prețurile sunt fixe, indiferent de județul în care se implementează proiectul.

”Lucrăm doar cu echipe proprii, instruite constant. Așa ne asigurăm că toate sistemele respectă condițiile de siguranță și calitate. Asigurăm întocmirea documentației necesare pentru obținerea certificatului de racordare și a calității de prosumator, în relația cu distribuitorul de energie electrică. Suntem prezenți cu puncte de lucru și depozite proprii în Ialomița, dar instalăm în toată România”, spun oficialii Flamen Expert.

Menlo Electric este un distribuitor în furnizarea de echipamente și soluții financiare pentru firmele de instalații implicate în proiecte fotovoltaice rezidențiale și comerciale. Cu o contribuție semnificativă la dezvoltarea sectorului fotovoltaic din România, compania a furnizat peste 70 MW de echipamente în 2024, sprijinind rețelele de producători locali.

Menlo Electric se implică activ și în proiecte de responsabilitate socială (CSR), susținând programul Solar2Share Collective în colaborare cu parteneri precum JinkoSolar și Sungrow. Până în prezent, Menlo Electric a finalizat 15 proiecte solare în școli, grădinițe și spitale din șapte țări, cu o capacitate totală de 400 kW.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *