Acasă » Electricitate » SolPEG își extinde operațiunile în România

SolPEG își extinde operațiunile în România

26 octombrie 2024
Electricitate
energynomics

SolPEG, un furnizor de soluții de producție și stocare a energiei, își consolidează prezența în România cu o echipă locală în creștere, potrivit lui Can Tutași, coordonatorul SolPEG pentru Turcia.

„Participăm activ la licitații cu mai mulți investitori pentru noi proiecte. De obicei, 90% dintre investitorii cu care lucrăm dețin și proiectele în care investesc, asigurând un angajament pe termen lung pentru succesul acestora”, a declarat Tutași la conferința „Abordare regională Istanbul: Cooperare pentru energie profitabilă”, organizată de Energynomics și Enexus Renewable Energy.

 

 

Compania are în prezent 60 de ingineri în Turcia, 18 în Germania și cinci în România, toți lucrând la proiecte legate de producția și stocarea energiei în regiune.

SolPEG oferă servicii care includ inspecții, inginerie pentru proprietari și consultanță pentru proiecte cu o capacitate combinată de peste 15 000 MW la nivel mondial. În Turcia, compania gestionează proiecte de aproximativ 10 000 MW.

Conferința „Abordare Regională – Istanbul” a fost organizată de Energynomics și Enexus Renewable Energy, cu susținerea partenerilor noștri: Dentons, Electrica,  Elektra Renewable Support, Enexus Renewable Energy, Huawei, iNovat Energy Storage Solutions,  Photomate, Pomega Energy Storage Technologies, RomCapital Invest, Solar Today, Solpeg, STA Solar, Volt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *