Acasă » Electricitate » Repower anunţă investiții de un milion de euro în 2015

Repower anunţă investiții de un milion de euro în 2015

16 iunie 2015
Electricitate
energynomics

Repower, unul dintre cei mai mari furnizori independenți de energie electrică din România, cu o cotă de piață de 5%, va investi în 2015, în România 1 milion de euro, în produse si servicii noi, precum “Naturepower”. Strategia Repower presupune o prezență activă în segmentul consumatorilor IMM, precum și o aliniere a proceselor interne pentru liberalizarea completă a pieței.

“2015 este un an de importanță strategică pentru noi. Avem deja un portofoliu activ de consumatori care beneficiază de toate serviciile noastre și ne așteptăm ca, odată cu dezvoltarea pieței, să putem oferi pachete atractive atât pentru consumatorii industriali cât și pentru cei casnici”, a declarat Dan Dragoș Drăgan CEO Repower Furnizare România. “Suntem încrezători în oportunitățile existente în piața de energie din România și susținem politicile de încurajare a tehnologiilor regenerabile dar și măsurile legislative de liberalizare a pieței de energie pentru consumatorii casnici și non-casnici. Obiectivele noastre pentru piața din România vizează o creștere continuă a profitabilității operațiunilor pe retail energetic, dar și consolidarea portofoliului de servicii energetice oferite clienților prin punerea unui accent deosebit pe inovație și lansarea de produse și tehnologii noi”, a adăugat acesta.

În 2015, Repower se va dezvolta, cu preponderență, în zona de retail energetic, prin propunerea de soluții noi menite să faciliteze accesul și să îmbunătățească experiența consumatorilor la produsele companiei (noi soluții CRM).

Portofoliul de servicii actual include sesiuni de termografiere a instalațiilor electrice ale consumatorului precum și analize prin care clienții pot verifica stadiul de încărcare electric și pot detecta orice defecțiune. Acest tip de serviciu se adresează oricărui client. Pot fi astfel prevenite riscul de incendiu sau orice defecțiuni electrice care pot pune în pericol vieți umane. Paleta de servicii este completată de serviciile de consultanță în direcția reducerii consumului final de energie electrică. Acest tip de servicii se adresează, în principal, clienților cu un consum ridicat care au costuri mari cu utilitățile. Reducerea de costuri, respectiv a consumului de energie, poate varia între 20% și 70%, iar investițiile inițiale pot fi recuperate în mai puțin de 1 an de zile. Recuperarea investițiilor și atingerea țintelor de eficientizare depinde în principal de adoptarea unui consum responsabil.

Mai mult, strategia Repower la nivel de grup este orientată spre susținerea tehnologiilor regenerabile și încurajarea unui comportament de consum responsabil față de mediu. Repower este primul furnizor de energie electrica care a lansat un produs compus exclusiv din surse regenerabile, certificat la nivel internațional – „Naturepower”. Produsul este răspunsul la nevoile de sustenabilitate ale clienților și se bucură de o cerere în creștere din partea partenerilor existenți și potențiali.

„În contextul creșterii accelerate a performanței de mediu din România, din ce in ce mai multe companii sunt conștiente de impactul pe care afacerile pe care le derulează îl au asupra mediului și caută soluții noi și eficiente de reducere a emisiilor de CO2. Mai mult, observăm o tendință în mediul de business de a contribui în mod activ la dezvoltarea sustenabilă a afacerilor prin adoptarea unor practici corporative prietenoase cu mediul. Ne așteptăm la o deschidere către acest tip de practici mai accentuate în rândul clienților cu un consum cuprins între 2 și 20 GWh pe an. În termeni de consum, conform proiecțiilor interne ale Repower, ne așteptăm la o deschidere spre produse energetice cu impact redus asupra mediului de 15% din totalul de consum din piață, sau de 3,8 TWh pe an”, a declarat Dan Dragoș Drăgan CEO RePower Furnizare România.

O companie cu sediul central în Elveția, Repower si-a început activitatea de furnizare a energiei electrice către consumatorii finali în anul 2010, odată cu achiziția furnizorului local, Elcomex EN. Prezentă în piețele de retail și producție din Elveţia, Italia, Germania și România, compania oferă servicii de furnizare de energie electrică consumatorilor finali, de siguranță energetică, eficiență energetică și servicii integrate de optimizare a portofoliilor pentru producătorii independenți de energie electrică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *