Acasă » Termo » Klaus Lieders n-a rezistat nici o lună la CE Oltenia: ”Există un conflict de interese clasic”

Klaus Lieders n-a rezistat nici o lună la CE Oltenia: ”Există un conflict de interese clasic”

12 septembrie 2016
Minerit
energynomics

Directorul general al Complexului Energetic Oltenia (CEO), Klaus Leiders, şi-a dat demisia, la doar două săptămâni de la preluarea mandatului.

Potrivit presei locale, Leiders susţine la nivelul CE Oltenia există un conflict de interese clasic. Cu toate acestea, Leiders doreşte să rămână aproape de CE Oltenia, dar din poziţia de consultant.

„Informaţia potrivit căreia am înaintat demisia mea este adevărată. Am venit în echipa de conducere a CE Oltenia deoarece îmi place schimbarea şi din convingerea că pot ajuta compania să revină pe linia profitabilă”, a declarat Leiders pentru Pandurul.

El a mai spus că se întoarce la Londra pentru a se implica în proiecte private.

”La nivelul CE Oltenia există un conflict de interese clasic şi a trebuit să iau această decizie pentru a-mi urma proiectul privat. Dar, cred cu tărie că soarta CE Oltenia poate fi schimbată în sens pozitiv, dacă toate părţile acţionează în aceeaşi direcţie. Din acest motiv am transmis către CS (n.r. Consiliul de Supraveghere) că doresc să rămân implicat în conducerea companiei dintr-o altă poziţie, consultant sau altă formă care se va decide. Viitorul angajaţilor CE Oltenia este foarte important şi sper ca soluţiile constructive vor fi găsite în scurt timp”, a mai afirmat directorul demisionar al CEO.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *