Acasă » Petrol și Gaze » Romgaz se retrage din Polonia, caută avocat

Romgaz se retrage din Polonia, caută avocat

24 octombrie 2016
Explorare și producție
Bogdan Tudorache

Romgaz a anunțat Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor (AGOA) pentru data de 8 decembrie 2016, în cadrul căreia va anunța retragerea din Polonia, se arată într-un raport consultat de energynomics.ro.

Compania a anunțat totodată că va încheia un nou contract de consultanţă juridică cu o firmă de avocatură din Polonia, pentru îndeplinirea formalităţilor legale de retragere a Romgaz din perimetrele din această țară.

În cadrul AGOA se va decide și aprobarea documentaţiilor aferente terenurilor din amplasamentele Buza şi Band, în vederea obţinerii certificatelor de atestare a dreptului de proprietate.

În același timp, data de 27 decembrie 2016 devine „Dată de Înregistrare”, respectiv data care serveşte la identificarea acţionarilor asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârii Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor.

Autor: Bogdan Tudorache

Activ în presa economică și de afaceri de 26 de ani, Bogdan a absolvit Dreptul, apoi a urmat cursuri intensive de economie și Business English. A avansat până în poziția de redactor-șef încă din 2006 și a asigurat managementul și politica editorială pentru numeroase publicații economice dedicate în special comunității investitorilor străini în România. Din 2003 și până în 2013 a fost activ mai ales în sectorul financiar-bancar. A început colaborarea cu Energynomics în 2013, remarcându-se prin cunoștințe avansate ale piețelor, comunităților de afaceri și un stil editorial matur, atât în limba română, cât și în engleză.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *