Acasă » Termo » Sebastian Gabriel Tcaciuc a fost numit Președinte CA al Romgaz

Sebastian Gabriel Tcaciuc a fost numit Președinte CA al Romgaz

11 mai 2017
Cogenerare
energynomics

Sebastian Gabriel Tcaciuc a fost numit președinte al Consiliului de Administrație (CA) al Romgaz, potrivit unui comunicat al companiei transmis Bursei de Valori București (BVB).

”În ședința Consiliului de Administrație S.N.G.N. Romgaz S.A. ținută în data de 10 mai 2017, s-a luat hotărârea ca, începând cu data de 15 mai 2017, atribuțiile de Președinte al Consiliului de Administrație S.N.G.N. Romgaz S.A. vor fi exercitate de Domnul Gabriel Tcaciuc”, se arată în comunicat.

Sebastian Gabriel Tcaciuc îl va înlocui pe Dumitru Chisăliţă, a cărui prelungire a mandatului a fost respinsă în Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) din 25 aprilie 2017. Sebastian Gabriel Tcaciuc a absolvit Academia de Studii Economice şi are un master în Economie la Universitatea Central Europeană.

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor (AGOA) din 25 aprilie a numit, ca membri provizorii ai CA, pentru o perioadă de patru luni, pe Bogdan-Nicolae Stan, Alexandru Chirilă, Gheorghe Gabriel Gheorghe şi Virgil-Marius Metea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *