Acasă » Electricitate » Cel mai nou număr din revista energynomics.ro se lansează marți, 18 septembrie, în cadrul IEAS 2018!

Cel mai nou număr din revista energynomics.ro se lansează marți, 18 septembrie, în cadrul IEAS 2018!

17 septembrie 2018
Electricitate
energynomics

Numărul 20 al revistei energynomics.ro Magazine se lansează marți, 18 septembrie, în cadrul IEAS 2018.

184 de pagini de interviuri, analize și opinii, integral bilingve, la cea mai bună calitate grafică, vor ajunge la profesioniștii din industria energetică din România, la managerii celor mai active companii și la oficialii din autoritățile de reglementare cu atribuții în sectorul energetic.

COMANDĂ REVISTA la office @ wing-media.com

Banner abonare revista-2017-730x75-RO

Pentru aceștia, abordăm temele de maximă actualitate, de la amplele modificările legislative operate peste vară sau așteptate a intra în vigoare în următoarele săptămâni, la perspectivele și proiectele CEZ România – expuse de către Ondrej Safar, noul director de țară a CEZ România, de la blocajul amenințător din sectorul de termoficare, la marile narațiuni geostrategice care influențează deciziile de politică energetică la nivel național.

Câteva idei din cuprins

Ondrej Safar, country manager al CEZ România, de la 1 august, prezintă prioritățile grupului în viitorul apropiat. În acest moment, România este mai dezvoltată din punct de vedere al competitivității față de Bulgaria și Turcia, piețe în care Ondrej Safar activat în anii din urmă. „Ca urmare, România este cea mai atractivă. Nu numai din perspectiva unui investitor, ci și din perspectiva clienților, o piață complet liberalizată și competitivă este una extrem de interesantă.” MAI MULTE DETALII

Amb. Richard L. Morningstar Director Fondator, Global Energy Center, Atlantic Council, ne-a răspuns la câteva întrebări cu puțin timp înainte de Summit-ul Inițiativa celor Trei Mări de la București. Richard L. Morningstar a subliniat că pentru a concretiza Inițiativa celor Trei Mări, este important ca țările din regiune să coopereze și să vină cu o strategie comună. „De asemenea, va fi nevoie de o cooperare cu Bruxelles-ul, atât din punct de vedere al finanțării, cât și din punct de vedere politic. […] Inițiativa celor 3 Mări va contribui la diversificarea surselor de energie din Europa Centrală și de Est și la crearea unor alternative la gazele naturale din Rusia, ca unic furnizor.” MAI MULTE DETALII

William Rees, Director Marketing și Comunicare, T.D. Williamson, apreciază că în sectorul Upstream, nu doar în România, este un potențial important în aplicarea mai extinsă a sistemelor de management al integrității conductelor (PIMS), prin care se identifică și se planifică lucrările pentru a asigura tranzitul și pentru a asigura eficiența sistemului de conducte pe toată durata de viață. „Aceasta impune o abordare sistematică și o colaborare puternică pe întreg spectrul de la client la contractor”, a subliniat William Rees. MAI MULTE DETALII

Autorități și manageri, companii și experți din toate sectoarele energetice apar de asemenea în noul număr energynomics.ro Magazine.

COMANDĂ REVISTA la office @ wing-media.com

Începând cu 24 septembrie, energynomics.ro Magazine va fi distribuită gratuit prin curier către mai bine de 100 de companii și sute de experți de vârf din România. Deja, energynomics.ro Magazine este disponibilă pentru achiziţie, pe bază de abonament, prin intermediul site-ului energynomics.ro.

Menținem perspectiva integrată asupra întregii industrii, cu patru secțiuni distincte pentru fiecare mare sector – electricitate, petrol și gaze, regenerabile, termoficare – și o secțiune de interes general.

Puteţi vedea toate numerele anterioare, în format electronic, AICI.

Dacă vreţi să ne propuneţi o temă, o colaborare editorială sau publicitară, vă invităm să ne scrieţi pe adresa office @ wing-media.com. Pentru abonamente, vă invităm să folosiţi aceeaşi adresă office @ wing-media.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *