Acasă » Electricitate » Transelectrica numește noi membri provizorii în CA

Transelectrica numește noi membri provizorii în CA

28 noiembrie 2018
Electricitate
energynomics

Acţionarii Transelectrica au aprobat în cadrul adunării generale a acționarilor numirea a şapte membri provizorii în Consiliul de Supraveghere al companiei, cu un mandat de patru luni, începând cu 30 noiembrie, anunţă compania energetică deţinută în proporţie de 58,68% de statul român.

Membrii votaţi sunt Gheorghe Olteanu, Ion Ciuculete, Liviu Ilaşi, Adrian Mitroi, Alin-Sorin Mitrică , Fănel Mihalcea şi Constantin Dumitru, conform zf.ro.

Gheorghe Olteanu a fost anterior preşedinte al Consiliului de Supraveghere, din aprilie 2018. Potrivit CV-ului publicat pe site, el a ocupat în perioada 2004-204 poziţia de director general la ICEMENERG, după ce anterior fusese director general in MInisterul Economiei şi director tehnic la Luxten SA. Ion Ciuculete lucrează din 2011 ca inginer la Societatea Naţională a Sării . Liviu Ilaşi a fost până anul trecut director general la Conpet SA, transportatorul naţional de ţiţei şi gaze naturale.

De asemenea, acţionarii au aprobat elaborarea de către conducerea companiei a unui plan de reorganizare/restructurare pentru eficientizarea activităţii.

Transelectrica are în plan, pentru următorii ani, investiții importante care să întărească capacitatea rețelei de transport de a prelua în siguranță un volum mult mai mare de energie electrică din zona Dobrogea, a anunțat Adrian Șuța, Director Direcția pentru Relația cu Autoritățile de Reglementare și ENTSO-E Transelectrica, la Conferința anuală InvesTenergy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *