Conceptul de oraș inteligent este incomplet dacă un astfel de demers nu include un ansamblu de măsuri ecologice, precum automatizare, e-mobilitate sau securitate, consideră Cătălin Lepinzean, Business Development Manager la Phoenix Contact România.
”Când vorbim despre orașe inteligente trebuie să includem automatizarea clădirilor, soluții pentru infrastructura de transport și securitatea cibernetică”, a spus Lepinzean, în cadrul conferinței “Comunități sustenabile – Timișoara”, organizate de Energynomics și SmartiCity.
Phoenix Contact dezvoltă și produce echipamente și tehnologii pentru industria electrică și electronică destinate alimentării, protejării, conectării și automatizării sistemelor.
”Suntem foarte implicați în viitorul digital al fabricilor. Din ce în ce mai mult, implementăm un parcurs către fabrici cu zero emisii”, a adăugat Lepinzean.
DESCARCĂ PREZENTAREA LUI CATALIN LEPINZEAN
Compania a fost înființată în 1923 și are 20.300 de angajați în peste 100 de state.
Conferința a fost organizată de Energynomics și SmartiCity cu sprijinul partenerilor ABB, Bosch, EximBank, Geminox, Kawasaki Gas Turbine Europe, LAPP Romania, Novotrol, Phoenix Contact, REI Group, UP Romania, Wiren.
a
Pe toată durata evenimentului, reprezentanții Novotrol au răspuns întrebărilor participanților. Novotrol este canalul partener al grupului Baker Hughes pentru divizia T.P.S. (Turbomachinery and Process Solutions) si F.&P.T. (Flow & Process Technologies) pentru România. „Povestea noastră a început în anul 1996 alături de divizia F.&P.T. Masoneilan Control Valves și Consolidated Safety Valves. 27 de ani mai târziu suntem tot alături de F&P.T. dar alături de noi si divizia T.P.S. Nuovo Pignone și Thermodyn oferind soluții mai complete și mai complexe precum turbine pe gaz și compresoare”, ne-a spus Andrei Paraschiv, Sales Engineer la Novotrol.