Eficienţa energetică: co-generare și servicii energetice, pe 20 mai, la Energy Breakfast Club
20 May 2015 @ 09:00 - 13:00
Miercuri, 20 mai, de la ora 9, la Palatul Cesianu Racoviţă, din București, Energy Breakfast Club vă propune o nouă întâlnire informală pentru a discuta cu colegii și partenerii câteva dintre soluțiile la îndemână pentru o mai bună eficienţă energetică. Planul National de Acţiune pentru Eficienţă Energetică introduce noi termene și precizări, iar companiile cele mai active au deja soluţii concrete pentru cele mai diferite nevoi ale industriei.[formularEveniment]
Printre organizaţiile care au confirmat deja prezența se numără: AB Energy Romania, ACUE, Adrem Invest, ALD, Artechsoft, ASRO, CEZ România, Energie Finanzierung, GDF Suez, Govnet, ISPE, KPMG, Power Net Consulting, Romelectro, Rottco Consult, SGS Romania, Vimetco, Werk Eenergy SRL.
Corneliu Rotaru, Director DMPEE (Direcţia monitorizare şi proiecte în domeniul eficienţei energetice) / ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei)
a
a
a
Petre Butu, Partener, Vice Preşedinte Schneider Electric Romania
a
a
a
a
Daniel Moldoveanu, Business Development Manager Aggreko – EMEA I Romania & South East Europe va susţine o prezentare pe tema co-generării. Aceasta va include un studiu de caz despre un amplu proiect deja realizat şi o expunere a unuia dintre site-urile unde compania furnizează servicii de tipul CHP – Combined Heat and Power.
a
a
a
a
Tematică
Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor de distribuție de electricitate, inclusiv reprezentanți ai marilor companii de comunicații și management al datelor active în România. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, ANRM, Ministerul Mediului).
De la evaluarea situaţiei energetice a companiei, la măsurarea și reglarea consumului de energie, şi până la organizarea managementului energetic cu asigurarea securităţii în alimentare, sunt zeci de tipuri de activităţi necesare şi benefice în termeni financiari.
- Care sunt companiile care deţin expertiza necesară în realizarea acestor programe?
- Care sunt măsurile de tip „fără cost / cu cost redus” pentru reducerea sustenabilă a consumului?
- În ce fel colaborează companiile de servicii cu beneficiarii?
- Care sunt atribuţiile managerilor energetici?
- Care sunt nevoile specifice pentru perioada următoare?
Aflaţi la Energy Breakfast Club!
Evenimentul este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: Aggreko, ALD Automotive, ATE3, Emerson – Ridgid Tool Division, LeasePlan, Sarto, Schneider Electric, SGS România.
Vă așteptăm la Palatul Cesianu Racoviţă, strada CA Rosetti, nr. 5.
Participare
Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza invitației personalizate lansate de energynomics.ro. Ne poți scrie la [email protected] pentru a solicita o invitație!
Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.
Din postura de gazdă, începând cu ora 09.00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.
Clubul se închide la ora 12.