Reinventarea companiilor de utilități – Cine rescrie regulile jocului (EBC, 1 noiembrie)
01 Nov 2018 @ 09:00 - 13:00
Joi, pe 1 noiembrie, de la ora 09:00, la sala Colorado, hotel Sheraton, București, energynomics.ro vă invită la o nouă întâlnire informală pentru experţii şi decidenţii din industria energetică, sub umbrela Energy Breakfast Club: Reinventarea companiilor de utilități – Cine rescrie regulile jocului. Mai mult! Mai repede! Mai ieftin! Acestea sunt cuvintele de ordine pentru companiile de utilități de peste 80 de ani. Deocamdată, investițiile în infrastructura existentă aduc un plus de eficiență și beneficii financiare. În același timp, ele introduc în rețele noi instrumente de înțelegere și comunicare cu clienții, în vreme ce aceștia sunt mereu încurajați să solicite servicii mai multe, mai rapide și mai ieftine. Veniți la Energy Breakfast Club pentru a descoperi în ce se vor transforma marile companii de utilități, cât de repede se va întâmpla aceasta și cu ce impact asupra afacerii dumneavoastră! [formularEveniment] a
Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.
Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: ABB România, CEZ România, Control Point powered by Valmet, Ringhel, MET România Energy, Ridgid Emerson.
a
VORBITORI
a
Maria Mănicuță, Director general în cadrul ANRE
a
a
a
a
Adrian Borotea, Grupul CEZ România
Adrian Borotea face parte din top managementul Grupului CEZ în România, gestionând în ultima perioadă strategia de Grup, relațiile cu Uniunea Europeană și sectorul energiei regenerabile din interiorul Grupului CEZ în România.
a
a
a
Petre Stroe, director general, MET România Energy
a
a
a
a
Bogdan Iliaș, Executive Manager Utility, ABB Româniaa
a
a
a
a
Mihai Dârzan, General manager Ringhel
a
a
a
a
Claudiu Crețu, administrator special ELCEN
a
a
a
a
Romulus Berdei, director general Control Point, powered by Valmet
a
a
a
a
TEME
Vor participa specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, ANRM, Ministerul Energiei).
Schimbarea se manifestă prin noi reguli și noi oportunități pe baza principalului avantaj al companiilor de utilități: baza solidă de clienți existenți. Diversificarea portofoliului de servicii este un răspuns, integrarea inteligentă a lanțului valoric este altul. Dar lucrurile se văd diferit în funcție de locul unde te afli! De aceea, noi servicii pentru gospodării, consumatori industriali și comerciali – precum managementul energiei, resurse integrate de energie distribuită, inclusiv eficiență energetică, demand response, generarea distribuită și stocarea energiei, serviciile asociate vehiculelor electrice (stații de încărcare, gestionarea flotelor și stocarea în bateriile auto), agregarea energiei și participarea la piață etc, sunt în același timp aici și foarte departe. Totuși, există o bază comună de înțelegere a situației actuale? Veniți la Energy Breakfast Club pentru o discuție despre:
- Care sunt noile cuvinte cheie pentru companiile de utilități din România?
- Care este spațiul de manevră în ceea ce privește prețuri dinamice pentru utilități?
- Tendințele europene și globale și replicile acestora în România
- Ce roluri pot juca companiile de tehnologie în viitorul utilităților?
- Sunt reglementatorii în frunte sau în urma companiilor în acest marș spre necunoscut?
Participare
Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro. Ne poți scrie la office @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!
Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.
Din postura de gazdă, începând cu ora 09:00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.
Clubul se închide la ora 13.