Acasă » Interes general » ESG » Noile birouri REHAU România din Cluj aplică standardele de sustenabilitate ale companiei

Noile birouri REHAU România din Cluj aplică standardele de sustenabilitate ale companiei

21 mai 2024
Companii
Bogdan Tudorache

Din ce în ce mai multe companii țin cont de standardele de sustenabilitate și eficiență energetică în alegerea spațului de birouri. Astfel, REHAU România a ales noul spațiu de birouri din Cluj ”în acord cu principiile REHAU în ceea ce privește sustenabilitatea”, susține compania. În acest nou sediu, REHAU România va folosi 100% energie electrică verde și va beneficia de o monitorizare atentă a consumului de energie, apă și deșeuri, grație standardelor sustenabile impuse de clădire.

Birourile REHAU din Cluj-Napoca sunt situate la parterul The Office Cluj-Napoca, deținută de Paval Holding, o clădire de birouri de clasa A care beneficiază de o poziționare excelentă în centrul orașului. Noul spațiu se întinde pe o suprafață de aproximativ 120 de mp și beneficiază și de două zone de tip showroom pentru produsele REHAU Window Solutions și REHAU Building Solutions.

„Odată cu relocarea birourilor din Cluj-Napoca, nu numai că ne-am reafirmat angajamentul de a le oferi angajaților noștri cele mai bune condiții de lucru posibile, dar am subliniat și importanța strategică a acestei regiuni. Avem parteneriate de lungă durată adânc înrădăcinate în Cluj, iar acum suntem fericiți că ne putem întâmpina clienții într-un spațiu de birouri modern, unde pot vedea produsele noastre inovatoare la fața locului, datorită zonelor dedicate showroomului, dar și datorită integrării acestora în spațiul de birouri. Noile birouri reflectă dedicarea noastră de a promova legături puternice cu partenerii și clienții noștri, și, în același timp, angajamentul nostru față de excelență și inovație”, a declarat Dan Trif, Manager Administrativ Birou Vânzări Cluj & Director Regional Vânzări Building Solutions REHAU România.

Întocmai ca birourile REHAU din București relocate și ele anul trecut, spațiul din Cluj-Napoca a fost conceput și modernizat având în prim-plan angajații. Astfel, birourile sunt dotate cu mobilier modern ajustabil pentru confortul fiecărui angajat, elemente de mobilier fiind achiziționate de la furnizori de renume, care aplică concepte de sustenabilitate similare celor promovate de REHAU, folosind materiale reciclate și reciclabile, cu o durată de viață îndelungată. În plus, integrarea soluțiilor REHAU pentru interior, instalații și ferestre subliniază abordarea REHAU în crearea de spații care acordă prioritate atât funcționalității, cât și sustenabilității.

„La REHAU ne implicam în proiecte despre care credem că vor îmbunătăți modul în care lucrăm și că vor avea un impact pozitiv asupra mediului și comunităților noastre. Relocarea birourilor noastre din București și Cluj a fost un nou pas în această călătorie. Vedem această relocare ca pe o oportunitate de a investi în echipa noastră, oferindu-le un spațiu de lucru modern, care să încurajeze creativitatea, colaborarea și bunăstarea”, a declarat Alexandru Oprea, Country Manager REHAU România.

Anul trecut, REHAU România a primit distincția „Great Place to Work”, care atestă eforturile sale de a oferi angajaților săi cele mai bune condiții la locul de muncă. Cel mai important aspect care a contribuit la obținerea acestei certificări a fost vizunea REHAU orientată spre viitor, definită de numeroasele investiții realizate pentru a îmbunătății relația cu angajații și cu clienții. Astfel, REHAU România a crescut datorită investițiilor grupului realizate pe plan local, cum ar fi noul centru logistic din Cisnădie și relocarea birourilor în centrul a două orașe cheie – București și Cluj.

 

 

 

Autor: Bogdan Tudorache

Activ în presa economică și de afaceri de 26 de ani, Bogdan a absolvit Dreptul, apoi a urmat cursuri intensive de economie și Business English. A avansat până în poziția de redactor-șef încă din 2006 și a asigurat managementul și politica editorială pentru numeroase publicații economice dedicate în special comunității investitorilor străini în România. Din 2003 și până în 2013 a fost activ mai ales în sectorul financiar-bancar. A început colaborarea cu Energynomics în 2013, remarcându-se prin cunoștințe avansate ale piețelor, comunităților de afaceri și un stil editorial matur, atât în limba română, cât și în engleză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *