Principalul obiectiv al societății TAW Energy este dezvoltarea de parteneriate pentru a accelera adoptarea energiilor regenerabile, a transmis Alexia Briotă, Specialist Marketing în cadrul companiei, în cadrul evenimentului “Eficiență energetică pentru tranziție energetică” organizat la Oradea de Energynomics împreună cu Fondul Român pentru Eficiența Energiei – FREE și Direcția pentru Eficiență Energetică din cadrul Ministerului Energiei. Educarea publicului cu privire la importanța energiei regenerabile este de asemenea un obiectiv cheie al TAW Energy.
Concret, TAW Energy promovează și implementează soluții de energie regenerabilă, în principal panouri fotovoltaice, pentru a contribui la generarea unei cantități semnificative de energie curată și nepoluantă. TAW Energy își propune să genereze circa 1 GWh până în 2025.
Potrivit reprezentanților companiei TAW Energy, investițiile în energie verde și panouri fotovoltaice sunt din ce în ce mai populare în România – un studiu recent a arătat că mai mult de 70% dintre români sunt interesați să instaleze panouri solare pe locuințe.
Până în prezent, TAW Energy a livrat peste 500 de proiecte fotovoltaice și se bazează pe puncte de lucru și depozite proprii în locuri strategice din România, ceea ce îi permite sa ofere servicii rapide și eficiente tuturor clienților.
DESCARCĂ PREZENTAREA ALEXIEI BRIOTĂ
Pe lângă soluțiile rezidențiale, comerciale, industriale, publice și soluțiile de finanțare, în scurt timp, compania urmează să instaleze și stații electrice auto. “Tranziția către viitorul sustenabil al mobilității trebuie să devină o prioritate și să acționăm rapid”, a spus Alexia Briotă. “Pentru a accelera acest proces și pentru a crește calitatea soluțiilor, implicarea cetățenilor este esențială.”
Conferința de la Oradea a fost a doua dintr-o serie de 5 programate de platforma de comunicare Energynomics, Fondul Român pentru Eficiența Energiei – FREE și Direcția pentru Eficiență Energetică din cadrul Ministerului Energiei. Proiectul este finanțat prin Granturile Norvegiene 2014-2021.